Контакти

Често задавани въпроси

Каква е процедурата за поръчка на персонализирани мебели?

Процедурата за поръчка на персонализирани мебели е лесна и удобна. Просто се свържете с нас чрез формата за контакт на нашия уебсайт или по телефона, за да започнете консултация с един от нашите опитни служители. Те ще ви насочат през целия процес на избор на дизайн, материали, размери и други спецификации, които отговарят на вашите нужди. След като приемете предложението и условията, ще започнем производството на вашите мебели.

Колко време отнема процесът на изработка и доставка на мебелите?

Времето за изработка и доставка на персонализирани мебели може да варира в зависимост от сложността на проекта, текущата ни натовареност и други фактори. Обикновено се стремим да завършим поръчката в рамките на 1 до 3 седмици от потвърждаването на детайлите с вас. След като мебелите са готови, нашия екип ще се свърже с вас, за да уреди доставката в удобно за вас време. Важно е да отбележим, че ние се стремим да осигурим висококачествено изпълнение на всеки проект, което може да изисква допълнително време за перфектния резултат.

Предлагате ли гаранция за вашите мебели?

Да, всички наши мебели са обхванати от гаранция за качество. Предоставяме гаранция за период от 2 години след датата на доставка. Ако се появи някакъв дефект или проблем с мебелите в този период, моля, свържете се с нас, и ние ще предоставим необходимата поддръжка и решение на проблема.

Предоставяте ли услуги за монтаж на мебелите?

Да, предлагаме професионални услуги за монтаж на нашите мебели. Нашите опитни монтажници са на разположение да инсталират мебелите във вашето жилище или офис, осигурявайки коректен и качествен монтаж, който гарантира правилното функциониране на всяка част.

Имате въпрос?

Свържете се с нас по всяко време!